Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - Investasi real estate, pelamar tunggal - Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis

Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - Investasi real estate, pelamar tunggal

Reguler regane
$ 12,000.00
Harga jual
$ 12,000.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included.

Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - Investasi real estate, pelamar tunggal

INVESTMENT EALIS REAL - CITIZENSHIP ST. KITTS lan NEVIS

Pelamar bisa nduweni kewarganegaraan liwat investasi ing proyek real estate sing wis disetujoni, sing bisa uga kalebu saham hotel, villa, lan unit kondominium. Investasi real estate minimal sing dibutuhake dening hukum yaiku US $ 200,000 (bisa diowahi maneh sawise 7 taun) or US $ 400,000 (bisa diowahi maneh sawise 5 taun) kanggo saben pelamar utama.

Sawise ngirim aplikasi, rajin amarga kudu mbayar ulang lan biaya pangolahan uga kudu dibayar. Iki biaya kanggo US $ 7,500 kanggo pelamar utama, lan US $ 4,000 kanggo saben gumantung saka pelamar utama sing umur luwih saka 16 taun.

Yen disetujoni kanthi prinsip aplikasi sing digawe liwat investasi real estate, biaya Pamaréntah ditrapake, kayata:

  • Pelamar utama: US $ 35,050
  • Garwa saka pelamar utama: US $ 20,050
  • Sembarang liyane sing nduweni kualifikasi saka pelamar utama ora preduli umur: US $ 10,050

Kajaba saka biaya kasebut, para panuku real estate kudu ngerti biaya tuku (utamane kontribusi dana asuransi wajib lan biaya conveyance).