Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - kulawarga Pertumbuhan Dana Lestari (SGF) - Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis

Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - kulawarga Pertumbuhan Dana Lestari (SGF)

Reguler regane
$ 13,500.00
Harga jual
$ 13,500.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included.

Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - kulawarga Pertumbuhan Dana Lestari (SGF)

RUMAH TUTUP SUMBANGAN (SGF) SUMBANGAN

Pelamar bisa nduweni kewarganegaraan liwat kontribusi kanggo Dana Pertumbuhan Sustainable (SGF).

  • Pelamar tunggal: kontribusi sing ora dibalekake US $ 150,000 dibutuhake
  • Pelamar utama nganti telung tanggungan (umpamane pasangan lan anak loro): kontribusi sing ora dibalekake US $ 195,000 dibutuhake
  • Tanggungan tambahan, preduli saka Age: US $ 10,000

Sawise ngirim aplikasi, rajin amarga kudu mbayar ulang lan biaya pangolahan uga kudu dibayar. Iki biaya kanggo US $ 7,500 kanggo pelamar utama, lan US $ 4,000 kanggo saben gumantung saka aplikasi utama sing umure luwih saka 16 taun.