Kewarganegaraan Saint Kits lan Keperluan Nevis

Kewarganegaraan Saint Kits lan Keperluan Nevis

SYARAT

Kanggo lolos dadi kewarganegaraan miturut pilihan real estate, pamrentah mbutuhake para pelamar nggawe investasi sing ditunjuk, resmi real estate kanthi nilai paling sethithik AS $ 400,000 ditambah pambayaran biaya pemerintah lan biaya liyane lan pajak. Amarga prosedur aplikasi ing ngisor iki kalebu tuku real estate, iki bisa nambah wektu pangolahan gumantung marang properti sing dipilih. Real Estate bisa didol 5 taun sawise tuku lan bisa uga ora dadi pembeli sabanjure kanggo kewarganegaraan. Dhaptar pembangunan real estate sing wis disetujoni diterbitake miturut Real Estate sing Diidinake

Disualekno kewarganegaraan miturut pilihan SIDF mbutuhake sumbangan kanggo Yayasan Diversifikasi Industri Gula.