Kewarganegaraan Saint Kitts lan dokumen Wajib Nevis

Kewarganegaraan Saint Kitts lan dokumen Wajib Nevis

DOKUMEN KERTAS

Kabeh Pelamar diwajibake nyedhiyakake ing ngisor iki:

  • Rampung aplikasi C1 sing wis rampung
  • Rampung aplikasi C2 sing wis rampung
  • Rampung aplikasi C3 sing wis rampung
  • Kutipan asli rekam kelahiran lengkap utawa salinan sertifikat kelahiran sing asli (yaiku dokumen kelahiran sing uga kalebu rincian wong tuwa, utawa daftar kluwarga, buku kulawarga lan sapiturute)
  • Salin bukti bukti sing wis didhaptar (Deaksi Jajak Pendapat utawa setara karo ukum, yen ana)
  • Salinan kertu identitas nasional sing saiki sing wis dilindhungi (bocah sing umur 16 taun dibebasake)
  • Salinan sertifikat paspor saiki sing nuduhake jeneng, kewarganegaraan / kewarganegaraan, tanggal lan papan kanggo ngetokake, tanggal kadaluwarsa, nomer paspor lan negara sing ngetokake.
  • Asil Uji HIV kudu ora umur luwih saka 3 wulan (bocah sing umur 12 taun dibuwang)
  • Polisi Polisi "sertifikat ora ana rekaman pidana" utawa "sertifikat pelepasan polisi" saka negara kewarganegaraan lan negara endi wae sing urip luwih saka 1 taun kepungkur sajrone 10 taun kepungkur (bocah sing umur 16 taun ora dikecualikan)
  • Enem (6) gambar ukuran ukuran udakara 35 x 45mm, dijupuk sajrone suwene enem (6) wulan (NB salah sawijining foto kudu disertifikasi lan dipasang ing bentuk C2)

Kewarganegaraan Saint Kitts lan dokumen Wajib Nevis

Dokumen dhukungan liyane sing dibutuhake saka pelamar utama:

  • Formulir aplikasi C4 (Opsi SIDF)
  • Rampung Kesepakatan Tuku lan Penjualan (Opsi Real Estate sing Diidinake)
  • Paling ora 1 referensi profesional asli (kayata saka pengacara, notaris publik, akuntan charted utawa profesional liyane sing padha) ora luwih lawas tinimbang 6 wulan.
  • Pernyataan Bank kanggo wektu 12 wulan wiwit tanggal pangiriman
  • Paling ora 1 surat referensi bank asli sing diterbitake dening bank sing diakoni sacara internasional, ora luwih lawas tinimbang 6 wulan.
  • Salinan Rekor Militer sing disertifikasi utawa pengecualian saka layanan militer (yen ana)
  • 1 bukti bukti asli alamat kediaman (contone salinan sertifikat tagihan utility utawa statement bank sing nuduhake jeneng lengkap lan alamat, utawa konfirmasi ditulis saka bank, pengacara, akuntan charter utawa notaris umum).
  • Surat Pakaryan nyatakake wiwitan pakaryan, posisi ditahan lan entuk gaji
  • Salinan dokumen Lisensi Bisnis utawa Gabungan sing wis dikonfirmasi
  • 1 Kutipan rekaman perkawinan utawa salinan sertifikat perkawinan sing disertifikasi yen ana (yen ana wong sing nikah).
  • Salinan dokumen pegatan sing disertifikasi (yen ana).
  • Pernyataan lan bukti sumber dana sing bakal diteliti ing St Kitts lan Nevis
  • Afidavit saka Dhukungan Keuangan kanggo pelamar umur 18 -30
  • Salin saka gelar Universitas sing disertifikasi (yen ana)
  • Daya Pengacara Terbatas